april 14, 2021 12:18 pm

mercedesae

Ik ben Mercedes Choufoer, nuchtere Amsterdamse met een intense levenservaring op allerlei fronten.

 Ik ben zelfstandig onderneemster sinds 1976 en houd mij sinds 1997 bezig als life-en Energy coach met het helpen van mensen met klachten als slecht slapen, oververmoeidheid, hoofdpijnen, depressies, die leiden tot burn-out, fibromyalgie, allergieën en tientallen andere ernstige aandoeningen. Verder schrijf ik boeken over allerlei gezondheids- en anti-stress en burn-out onderwerpen.

Tevens kan ik je helpen om weer een vernieuwde toekomstvisie te krijgen

. Leer weer te dromen.

Laat je fantasie gaan .

Belemmer je gedachten gang niet maar laat je lekker gaan.

Stel dat je een miljoen zou winnen met een loterij of een gift via een tante (LOL).

Klinkt onzinnig, maar dat is het niet. Het is juist heel erg leuk zolang je niet bij alles denkt: dat kan nooit. Niet doen.

Ga gewoon lekker dromen.

Wil je weten hoe je hiervoor de rust vind?

Misschien helpt mijn e-book “De Kracht van Meditaties en Mindfulness” . Klik hieronder en het e-book vliegt snel naar je email adres.

About the Author

Ik ben Mercedes Choufoer, nuchtere Amsterdamse met een intense levenservaring op allerlei fronten.

Ik ben zelfstandig onderneemster sinds 1976 en houd mij sinds 1997 bezig als life-en Energy coach met het helpen van mensen met klachten als slecht slapen, oververmoeidheid, hoofdpijnen, depressies, die leiden tot burn-out, fibromyalgie, allergieën en tientallen andere ernstige aandoeningen. Verder schrijf ik boeken over allerlei gezondheids- en anti-stress en burn-out onderwerpen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wie ben ik en wat bied ik je ? 1 en 2 beschikbaar


>