Hello!

Ik ben Mercedes Choufoer, nuchtere Amsterdamse met een intense levenservaring op allerlei fronten.

Ik ben zelfstandig onderneemster sinds 1976 en houd mij sinds 1997 bezig als life-en Energy coach met het helpen van mensen met klachten als slecht slapen, oververmoeidheid, hoofdpijnen, depressies, die leiden tot burn-out, fibromyalgie, allergieën en tientallen andere ernstige aandoeningen. Verder schrijf ik boeken over allerlei gezondheids- en anti-stress en burn-out onderwerpen.

Ruim twintig jaar geleden ontdekte ik door een dramatische gebeurtenis, dat ik bijzondere krachten heb om mensen te helpen te genezen. Dit was een geluk bij een ongeluk, zou je kunnen zeggen.

Universele Energie

Dit is gebaseerd op energie. Universele energie.

Door de ontmoeting met de Vietnamese professor Mr. Luong Mingh Dang raakte ik gefascineerd door het gegeven dat je met geconcentreerde gedachten en bewegingen met de handen onzichtbare energie kan besturen en verzenden.

Deze ontdekking leidde tot vele jaren studies bij Mr.Dang en vele andere beroemdheden wereldwijd op dit gebied van “Energy Medicine”, biochemie en Neuro Science.
Deze benaderingswijze van het herstellen van de balans tussen het lichaam en de geest is een groeiend fenomeen en steeds vaker worden toegepast.

Diepgaande klinische onderzoeken en testen bewijzen eens te meer dat er indrukwekkende resultaten worden behaald met deze holistische benadering van klachten. En daarbij de snelle positieve wijziging in de ernst van het probleem. Duizenden jaren geleden wisten de mensen in het Verre Oosten al dat deze methodes resultaat brachten, maar met de tegenwoordige meet apparatuur wordt het nu vastgelegd en klinisch bevestigd.

Stress

Bijna alle lichamelijke en geestelijke klachten komen voort uit stress, of het nu bewust is of onbewust.

Ik help mensen met klachten als slecht slapen, oververmoeidheid, hoofdpijnen, depressies, die leiden tot burn-out, fibromyalgie, allergieën en tientallen andere ook zeer ernstige aandoeningen.

Maar daarnaast helpt ik ook mensen te inspireren en te motiveren naar een gelukkiger bestaan, veranderingen aan te durven gaan en dromen te gaan realiseren.

Step out of your comfort zone!

“ We zijn op de wereld om het fijn te hebben en niet om ten onder te gaan door stress ! En dat kan ook. “

Wil je meer weten over wat energie met je kan doen en hoe gemakkelijk jij het zelf kunt toepassen, lees dan mijn blog over
Life Force Energy

>