april 13, 2021 10:25 pm

mercedesae

Wat is dat en wat doet dat??

Wat is dat eigenlijk? Life Force Energy = Energie natuurlijk en natuurlijke energie. Of Bio-Energie.

Alles is energie, jij, ik, die boom, die rotsen, alles wat groeit en bloeit en ons steeds weer boeit….echt alles.

Wij zijn energie en we bestaan uit energie en door de energie die door ons lichaam stroomt.

Je staat er meestal niet bij stil totdat je vanzelf denkt: “Had ik maar wat meer energie!” En dat denken we allemaal bij tijd en wijle. Misschien denk je het wel heel vaak.

Zo vaak dat je steeds maar weer uitkijkt naar dat moment dat je vrij bent, na je werk, in het weekend of de volgende vakantie.

Of je bent te laat om je lichaam rust geven om weer energie op te bouwen en je beland in een soort van burn-out. Je bent opgebrand.

Als deze energie niet meer lekker door je lichaam stroomt, raak je ziek, gestrest en emotioneel uit balans. De dagelijkse werkdruk geeft stress en vergt vaak meer energie van je dan je kunt opladen. Je raakt erdoor vermoeid en je kunt niet alles doen wat je wilt doen. Daardoor raak je nog meer gestrest. En alle stress knaagt aan je immuunsysteem. En als je daar geen punt achter kunt zetten krijg je last van allerlei kwalen tot en met serieuze ziekten. Je komt terecht in een vicieuze cirkel.

Want weet dat iedere ziekte of kwaal is ontstaan door stress. Dat klinkt hard, maar dat is echt zo. Daarom is het zo belangrijk dat je weet hoe je deze cirkel kunt doorbreken en de accu van je lichaam weer kunt aanvullen.

Het is zonde van je tijd hier op aarde om vermoeid of ziek op de bank te liggen. Je wilt toch leuke dingen doen en genieten van je leven, van elkaar.

Life Force oftewel Chi is een oer-oud principe.

De Chinezen zijn zich al ruim 5000 jaar bewust van de Chi die door ons menselijk lichaam stroomt en hebben daar al net zo lang enorm respect voor. Ze doen oefeningen om die Energy Flow, die Life Force Energy door hun lichaam te laten stromen met de Qi-Gong of T’ái Chi oefeningen.  Qi-Gong, Chi-Kung of hoe je het ook noemt, betekent energie in beweging.

Wist je dat als je dit soort bewegingen maakt, samen met nog wat hele simpele massage handelingen en aantikken van diverse punten op je lichaam, je de energie weer kan activeren en bewegen.

Door o.a. diep in te ademen door je neus en langzaam uit te ademen door je mond, haal je niet alleen zuurstof binnen maar tegelijk deze levenskracht.

Zuurstof is heel erg belangrijk voor je longen, die het weer doorgeven aan je bloed en dit stroomt overal in je lichaam. Het brengt voedingsstoffen naar de organen, die op hun beurt ook weer allerlei belangrijke stofjes aanmaken die op hun beurt weer andere functies uitvoeren in ons lichaam.

Ons lichaam is enorm knap opgebouwd en heeft 14 meridianen die ook die levenskracht rondstuwen. Deze meridianen worden in de acupunctuur geneeskunde aangeprikt. Daarnaast hebben we ook nog eens 7 Chakra’s die als een soort molens deze levensenergie door ons lichaam aanjagen.

Als je regelmatig verkouden of je anderszins ziekig en slap voelt, is er ergens een blokkade ontstaan. En als die blokkade niet wordt opgeheven, wordt je steeds zieker. Met medicamenten kom je soms wel een eind, maar het is natuurlijk veel beter als je de opstopping echt goed weghaalt.

En dat kan heel gemakkelijk als je regelmatig, zo niet dagelijks, zorgt dat de energie door je rivieren, je meridianen blijft stromen.

En met de verbazingwekkende Life Force Energy Exercises kan je dat in no-time realiseren.

Wij kunnen nu deze belangrijke leidingen en knopen aantikken en ons lichaam helpen sterk en krachtig te worden. In slechts 7- 10 minuten per dag!

Dat is het hele idee achter mijn Life Force Energy exercises, de oefeningen die ik op de video serie laat zien.

Ik heb een combinatie van deze bewegingen en aanklop punten in een serie van 25 video’s duidelijk gemaakt. Als je mij na doet met deze hele korte acties, wordt de energie weer helemaal door je lichaam, naar al je organen en weefsels gestuurd.

De oefeningen nemen soms maar 30 seconden tot 2-3 minuten, zodat je in slechts 10 minuten al heel veel goeds doet voor je lichaam, je hoofd, je hart, je immuun systeem. Natuurlijk mag je er ook 20 minuten aan besteden als je ze allemaal doet.

Na enkele dagen voel je al verschil. Je wordt fitter, opgewekter, je gaat beter slapen, dus je raakt veel beter uitgerust. Je leert je hoofdpijn en buikpijnen zelf opheffen. Het is gewoon fantastisch.

Een beter en goedkoper en simpeler medicijn om gezond en energiek te blijven is er niet. Want terwijl je deze oefeningen doet, ben je zonder dat je het weet, aan het mediteren. En je bent mindful bezig met je ademhaling en je lijf.

Het is ook gemakkelijk en geschikt voor elke leeftijd.

Dus probeer mijn Life Force Energy oefeningen.

Als je je nu inschrijft heb je recht op alle vervolg video’s met nog meer tips om gezond en fit te blijven.

De training / cursus kost normaal € 97,00 en ik sluit niet uit dat ik de prijs voor deze serie over enkele weken ga verhogen naar € 147,-

Ik ben zo overtuigd van de positieve resultaten die je zult gaan behalen, dat ik je met gemak 30 dagen garantie geef.

De hele training met 28 video’s kost nu met 50% korting slechts € 49,00

Oftewel minder dan een kop koffie op een terras.

En deze oefeningen blijven dag in dag uit goed voor je lichaam.

En je kan ze eindeloos herhalen. 4-5 keer per week totdat het een gewoonte is.

En de waarde voor je lichaam en het optimaal functioneren is in feite onbetaalbaar.Heerlijk fit en gezond zijn en blijven is toch een ideale situatie, niet?

​Dus wat ga je ontdekken door deze Life Force Energy oefeningen:

 • Je gezondheid en levenslust gaat met sprongen vooruit
 • Je kan zo moeiteloos oud worden
 • Je krijgt een jeugdige uitstraling en iedereen zal je complimenteren
 • Je geest wordt rustig en je kunt je veel beter concentreren
 • Kleine wondjes herstellen zich razendsnel
 • Je hoeft geen griepprik meer te nemen want je immuunsysteem is weer superkrachtig.
 • Je slaapt weer heerlijk en staat verfrist op iedere ochtend
 • Je lichaam blijft soepel en stijfheid verdwijnt
 • Chronische pijnpunten gaan verdwijnen
 • Hoofdpijn en buikpijn kan je eigenhandig verwijderen
 • Je hoeft geen slaappillen of zware pijnstillers meer te nemen
 • Je wordt weer blij en gelukkig!

En dat alles met kleine dagelijkse fijne en makkelijke oefeningetjes, zo simpel en daardoor voor iedere leeftijd geschikt.

Het is nooit te laat om je jonger en fitter te gaan voelen, dus bestel nu de videoserie direct hier.

Veel gestelde vragen:

 • Hoe lang duurt het voordat ik effect voel?
 • Als je de allereerste serie van 5 tips uitvoert, hetgeen je de eerste week al kunt doen dagelijks, dan voel je zeker de 5e dag al verschil.
 • Hoe vaak moet ik de oefeningen doen?
 • Het allerbeste is dagelijks 8 à 10, het liefst in de ochtend, wellicht nog in je pyama of house-outfit.
 • Moet ik alle oefeningen steeds herhalen in dezelfde volgorde?
 • Nee, maar het is wel zo handig omdat de getoonde volgorde je helpt aan het opbouwen van een vast ritme, zodat je het na 3 weken gedachteloos kunt doen.
 • Is het erg als ik een dag oversla?
 • Nee, zeker niet, maar het is veel beter om er toch minstens 5x per week even tijd aan te besteden, want het houdt je veel stress bestendiger in het dagelijkse leven. En als er veel verkoudheden en grieperige mensen in je omgeving zijn, is het natuurlijk reuze fijn als jij je sterkte behoud en niet bevattelijk voor ziekten blijft.
 • Hoe lang moet ik dit blijven doen?
 • Je zult merken dat je het zó lekker gaat vinden, dat je het steeds wilt doen. Je voelt je fit en vitaal en het is zo eenvoudig thuis even te doen. Je wilt gewoonweg niet zonder deze oefeningen!
 • Kan ik hiermee voorkomen dat ik Alzheimer krijg?
 • Het helpt enorm, omdat je in staat bent om de dagelijkse stress te ontkrachten. Maar Alzheimer ontstaat ook mede door het eten van minder gezond voedsel met o.a. verkeerde vetten en suikers.          ( vandaar dat men Alzheimer vaak Diabetes 3 noemt). Stress ontstaat niet alleen in je hoofd, maar ook vooral in je darmenstelsel. Dus daar aandacht aan besteden is ook erg belangrijk om Alzheimer zo vroeg mogelijk te voorkomen en / of te elimineren.
 • Helpen de Life Force Energy oefeningen mij af van onrustige darmen?
 • Ja zeker. Doordat je leert de meridianen van de organen te activeren, komt er meer balans in je lichaam. Zodoende gaan de organen beter werken en doen wat ze moeten doen. Het blijft wel belangrijk om bepaalde producten te vermijden die bijvoorbeeld veel gasvorming creëren of waar je supergevoelig voor bent. Hoewel je lichaam zich ook daarvan kan herstellen na 2-3 maanden dagelijkse oefeningen.

Heb je vragen, stel ze gerust in het onderstaande contact formulier. Ik zal ze naar eer en geweten beantwoorden.

About the Author

Ik ben Mercedes Choufoer, nuchtere Amsterdamse met een intense levenservaring op allerlei fronten.

Ik ben zelfstandig onderneemster sinds 1976 en houd mij sinds 1997 bezig als life-en Energy coach met het helpen van mensen met klachten als slecht slapen, oververmoeidheid, hoofdpijnen, depressies, die leiden tot burn-out, fibromyalgie, allergieën en tientallen andere ernstige aandoeningen. Verder schrijf ik boeken over allerlei gezondheids- en anti-stress en burn-out onderwerpen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Wat is Life Force Energy? 1 en 2 beschikbaar


>